• 1402/10/17

غربالگری بیش از ۶۹۶ نفر با همکاری تیم سلامت بیمارستان شهدای سروستان در پویش ملی سلامت

رییس بیمارستان شهدای سروستان، از غربالگری بیش از ۶۹۶ نفر در «پویش ملی سلامت» تا به امروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سروستان، رییس بیمارستان شهدای سروستان، دکتر « محمد اسماعیل کاوه»، اعلام کرد: ۶۹۶ نفر تا امروز در «پویش ملی سلامت» در زمینه بیماری‌های پرفشاری خون و دیابت در سطح شهرستان سروستان، با همکاری تیم سلامت بیمارستان شهدای سروستان، غربالگری شده‌اند که از این تعداد ۱۲۹ نفر با احتمال ابتلا به پرفشاری خون و ۱۹۳ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.

دکتر« محمد اسماعیل کاوه» افزود: اهداف اجرای پویش ملی سلامت افزایش نسبی شناسایی و افزایش مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل دیابت و پرفشاری خون است.

منظور از «احتمال دیابت» قند خون ۱۲۶ به بالا و منظور از «احتمال پرفشاری خون»، عدد ۱۴۰ روی ۹۰ میلیمتر جیوه (۱۴ روی ۹) به بالاست.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اطلاعیه ها,اخبار واحدها