• 1403/02/08
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
هفته ملی سلامت گرامی باد

سالمونلا عامل یکی از شایع ترین مسمومیت های غذایی می باشد.

 

سالمونلا همچنان اصلی ترین بیماری است که از طریق غذا به انسان انتقال می یابد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سروستان، «مهسا زارع»، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان شهدای سروستان به مناسبت هفته سلامت و غذای سالم، توصیه هایی صادر کرد:

طیور و تخم آن ها یکی از منابع مهم شناخته شده آلودگی با سالمونلا هستندو سالمونلوز در اثر مصرف تخم مرغ یا گوشت آلوده طیور منتقل می شود.

 

به هیچ عنوان نباید مرغ در سینک ظرفشویی شسته شود،  مرغ حاوی باکتری سالمونلا می باشد هنگامی که مرغ در سینک شسته شود یا آشغال و پوست مرغ در سینک ریخته شود این باکتری از طریق ذرات آب به بقیه سطوح منتقل می شود.

شستن مرغ آلودگی های آن را از بین نمی برد و آب باعث شستن باکتری نمی شود.

پختن کامل مرغ(دمای داخلی مرغ به 74 درجه سانتی گراد برسد) باعث از بین رفتن الودگی مرغ می شود. سالمونلا در دمای 74-63 درجه سانتی گراد از بین می رود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 100327
کلیدواژه