• 1403/09/29
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سروستان

برپایی غرفه آموزشی روغن‌های سالم در بیمارستان شهدای سروستان به مناسبت پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم

به مناسبت پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان با برپایی غرفه‌ ی آموزشی به کارکنان بیمارستان، مراجعان سرپایی و بیماران بستری نحوه استفاده از روغن‌های سالم و خواص آنها را آموزش داد.

 به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سروستان، «محدثه جمالی» کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان با اشاره به شعار پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم، «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم»، بیان کرد: در راستای ترویج تغذیه سالم و افزایش آگاهی عمومی غرفه آموزشی با موضوع «روغن‌های سالم و نحوه استفاده از آن‌ها» با هدف آشنایی کارکنان بیمارستان، مراجعان سرپایی و بیماران بستری با انواع روغن‌های سالم و فواید آن‌ها در سالن اورژانس و بخش بستری بیمارستان برگزار شد.

«جمالی» افزود: هدف ما از برپایی این غرفه، آموزش صحیح استفاده از روغن‌های سالم در طبخ غذا و اطلاع‌رسانی درباره خواص آن‌ها برای ارتقاء سلامت عمومی است هم چنین بیماران بستری نیز به‌صورت چهره به چهره آموزش‌های لازم را دریافت کردند تا بتوانند از این اطلاعات در بهبود رژیم غذایی خود استفاده کنند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 114938
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید