بیمارستان شهدای سروستان
برگزاری کلاس آموزشی تغذیه دوران بارداری در زایشگاه بیمارستان شهدای سروستان
مدیر پرستاری بیمارستان شهدای سروستان از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع تغذیه دوران بارداری ویژه مادران باردار در زایشگاه خبر داد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سروستان 《خدیجه حیدری 》مدیر پرستاری بیمارستان شهدای سروستان از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع تغذیه دوران بارداری ویژه مادران باردار در زایشگاه بیمارستان خبر داد.

او هدف از اجرای این برنامه را افزایش آگاهی مادران در زمینه تغذیه سالم و پیشگیری از مشکلات تغذیهای مادر و جنین عنوان کرد و افزود: «آموزشهای دوران بارداری، بهویژه در حوزه تغذیه، نقش بسیار مهمی در سلامت مادر و نوزاد دارد. ارتقای آگاهی مادران در این زمینه یکی از اولویتهای مهم ما در حوزه مراقبتهای پرستاری و مامایی است.»
در این جلسه، 《محدثه جمالی》 ضمن ارائه توضیحاتی درباره اصول تغذیه سالم در دوران بارداری، بر اهمیت مصرف مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، ویتامینها و پروتئینها و پرهیز از مصرف غذاهای فرآوریشده و پرچرب تأکید کرد.

او همچنین بر ضرورت رعایت تنوع غذایی، مصرف میوهها و سبزیجات تازه، نوشیدن آب کافی و نقش تغذیه صحیح در رشد مطلوب جنین و حفظ سلامت مادر اشاره نمود. در پایان، شرکتکنندگان سؤالات خود را مطرح کردند و کارشناس تغذیه به پرسشهای آنان پاسخ داد.
حیدری در ادامه با قدردانی از همکاری واحد تغذیه و پرسنل زایشگاه گفت: «برگزاری اینگونه برنامههای آموزشی میتواند گامی مؤثر در ارتقای سطح سلامت جامعه و ترویج رفتارهای تغذیهای سالم در دوران بارداری باشد. تداوم این کلاسها در برنامه کاری مدیریت پرستاری بیمارستان قرار دارد.»
این کلاس آموزشی با حضور 《محدثه جمالی》کارشناس تغذیه و همکاری<<الهام هوشمند>>برگزار شد/بهادری
پایان خبر
نظر دهید