• 1403/06/19
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بیمارستان شهدای سروستان

آیا خوردن شیرینی بعدغذا به هضم بهتر غذا کمک می کند؟

یک باور رایج در بین اکثر ایرانی ها این است که خوردن شیرینی جات بعد از غذا به هضم بهتر غذا کمک می کند، ولی در واقع خوردن شیرینی جات حتی خرما بعد از غذا، باعث بالارفتن قند خون و به تبع آن ترشح بیشتر انسولین در بدن می شود، در نتیجه بعد از مدت کوتاهی حس ضعف و گرسنگی پیدا میکنید.

این فرایند در بلند مدت باعث مقاومت انسولینی و دیابت می شود.

-با اصلاح عادات غذایی نامناسب به جای شیرینی جات از سبزیجات و زیتون کنار غذا استفاده کنید.

 

مهسا زارع

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان شهدای سروستان

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 107599
کلیدواژه