• 1404/07/16
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بیمارستان شهدای سروستان

پیشنهاد تغذیه‌ای بازگشت به غذاهای کامل و کمتر فرآوری‌شده

انتخاب غذاهای سالم و کامل نقش مهمی در حفظ انرژی، تمرکز و سلامت کادر درمان دارد. فشار کاری بالا، شیفت‌های طولانی و استرس روزمره ممکن است باعث انتخاب غذاهای آماده و کم‌ارزش تغذیه‌ای شود، اما با چند تغییر ساده می‌توان تغذیه‌ای متعادل‌تر داشت.

 

توصیه‌ها:

مصرف میوه و سبزی‌های رنگارنگ در وعده‌های غذایی

استفاده از غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای، جو، نان سبوس‌دار

گنجاندن حبوبات (لوبیا، نخود، عدس) در برنامه غذایی

مصرف مغزها و دانه‌ها به عنوان میان‌وعده

انتخاب منابع پروتئینی سالم مانند گوشت و مرغ بدون چربی، ماهی و تخم‌مرغ

���� کاهش یا حذف غذاهای آماده، فست‌فود، نوشیدنی‌های شیرین و میان‌وعده‌های صنعتی

 

مزایای این الگوی تغذیه‌ای:

۱. تأمین فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای تقویت دستگاه گوارش و ایمنی بدن

۲. کنترل قند خون و پیشگیری از مقاومت به انسولین

۳. کمک به کنترل وزن و کاهش چاقی

۴. کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت و بیماری‌های قلبی

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 134404
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید